Dourin's Welsh Corgi  Pembrokes en Norfolk Terriers 
 

Hondenkennel Dourin's

Even voorstellen....Mijn naam is Rina Grouwstra, ik fok al 25 jaren met honden en dat is mijn lust en mijn leven. De honden en ik vinden het leuk om te werken, o.a. behendigheid, het springen over hindernissen en leuke spelletjes doen. Ook ga ik graag naar tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Ik woon op een boerderij en heb lekker de ruimte voor mijn honden. Twee rassen wonen bij mij, de Welsh Corgi Pembroke en de Norfolk Terriër.

Af en toe fok ik een nestje pembroke volgens de regels van de Welsh Corgi Club met gezonde en lieve goedgekeurde honden. De pups worden bij ons meerdere malen ontwormd ingeënt, gechipt en hebben stamboom, ook worden ze goed gesocialiseerd, ze groeien op in de huiskamer, vanaf 6 weken gaan ze mee in de auto, lopen mee naar buiten, komen veel in aanraking met kinderen en andere dieren.

De Welsh Corgi Pembroke heeft mijn hart gestolen toen ik met Jan Snijder kennis maakte, daardoor heb ik het ras goed leren kennen. Deze kennis had toen een mooi Amerikaans Teefje, Hatu's Royal Buttercup, wij noemen haar Chanel, zij is bij ons komen wonen toen zij 1,5 jaar was. Chanel is Nederlands en Internationaal Kampioen geworden. In Polen heeft ze haar laatste CACIB gehaald. Deze mooie rood witte dame heeft een heerlijk karakter, maar ze kan dominant overkomen, waar ik ben is Chanel ook. Graag gaat ze

s'morgens mee de paarden buiten zetten en loopt ze zich geweldig te vermaken in het weiland. Uit haar eerste nest kwam Juwel of Pennies from Heaven, een driekleur teefje die bij ons gebleven is.

Chanel is nu gesteriliseerd dus haar kinderen en kleinkinderen. moeten nu het stokje overnemen.  

Our Love of Pennies from Heaven (Pem) ook Pem is Jeugdkampioen, Pem zit heel graag op schoot en kijkt je diep in de ogen als je haar aait, je ziet haar genieten. Ze heeft een zacht karakter.

Ook fok ik met de Norfolk Terrier, een stoere, kleine terrier die na een goede opvoeding goed kan luisteren, de Norfolks die wij hebben zijn Rood en Black and Tan. De Norfolk Terrier en de Welsh Corgi Pembroke kunnen het heel goed met elkaar vinden en zijn bij ons in huis.

De pups leven bij ons in huis en we doen veel aan het socialiseren van onze pups, Voordat de pups naar hun nieuwe baasjes gaan zijn we al meerdere keren met de pups in de auto geweest, slapen ze s'nacht in de bench, zijn kinderen en lawaai gewend enz.

Wij vinden het altijd gezellig als er mensen bij ons op bezoek komen om kennis te maken de Pems en ons.